Haberler
SKF'in Volkswagen İle Güçlü İşbirliği
SKF'in Volkswagen İle Güçlü İşbirliği

SKF, Golf VII platformuna poryalı tekerlek ve MacPherson süspansiyon rulmanlarını tedarik etmektedir.

SKF, Puebla Meksika'da üretilen Golf VII için poryalı tekerlek ve MacPherson süspansiyon rulmanlarının OE tedarikcisidir. 2015 yılının ilk çeyreğinden itibaren tedarik etmektedir.

SKF, Avrupa ve Asya'daki Golf VII'ün üretim hattına rulman tedarik etmektedir. Bu yeni proje ile birlikte grubun global olarak Volkswagen MQB platformu ile işbirliği genişleyerek Kuzey Amerika da dahil edilmiştir.

Stephane Le-Mounier, Otomotiv pazarı başkanı; "Volkswagen stratejik olarak önemli bir müşterimizdir ve işbirliğimizi geliştirmekten büyük mutluluk duymaktayız. Küresel olarak izlediğimiz yol, müşterilerimize yakın olup odaklanmaktır, bu sayede Volkswagen nerede üretim yaparsa yapsın destek verebiliriz. Volkswagen'in yüksek performanslı ve konfrolu araçlar için geliştirdiği çözümlerde birlikte çalışmak için sabırsızlanıyoruz".

Volswagen'in üretim tesisi ile aynı şehirde bulunan SKF'in Puebla Meksikadaki fabrikası, kısa sürede üretime tam zamanında ( just-in-time ) sevkiyat yapabilmektedir ve bu sayede uzun teslimat sürelerinde oluşan çevresel etkiyi azaltmaktadır.